11.35

(null)
Lite londontb 😘 vĂ€ldigt kortfattad haha! DĂ„ jag har 1000 bilder dĂ€rifrĂ„n och snart nĂ„gra till. Taggaa
AllmÀnt | | En kommentar |

17.37

(null)
Hola!!! HÀr Àr vÀl basically helgen i bilder :-) I fredags firade jag och Oskar lite smÄtt vÄr 1 Är och fyra mÄnader hihi mest för vi glömt bort vÄra mÄnadsdagas varje gÄng sÄ denna gÄng uppmÀrksammade vi det lite extra! Vi Äkte till mall of scandinavia och Ät pÄ klang market. Min pizza va tooo diiie for! Det var pizza pÄ vitost med chevre, valnötter honung och chili. SÄ god!!! I lördags trÀffade jag mamma i sollentuna centrum och vi traskade runt dÀr och fikade sedan pÄ garden cafe. Tog en mscka med fetaost röra nomnom! Fick sedan skjuts hem till Oskars mamma dÀr vi var ett tag och fick lite presents frÄn hennes resa :-) pÄ kvÀllen var vi hembjudna till en kompis nya lÀgenhet för middag vilket var super mys!! IgÄr hade vi mysdag och pÄ eftermiddagen trÀffade jsg Rosa för ett glas vin vid odenplan. Har varit en super helg faktiskt och Àven hunnit med att jobba idag sÄ just nu tvÀttar jag och packar!! Pussar och kramar
AllmÀnt | | En kommentar |

13.27

Positive mind positive life!! 
Är det bara jag som kĂ€nner sĂ„?? Just nu har faktiskt vĂ€ldigt mycket gĂ„tt dĂ„ligt för mig jobbmĂ€ssigt men jag kĂ€nner mig Ă€ndĂ„ sĂ„ tacksam eftersom jag inte tidigare trivdes med jobbet jag hade och hade Ă€ven sagt upp mig utan att veta vad framtiden skulle erbjuda, men under omstĂ€ndigheter stĂ„r jag nu med endast ett vikariejobb och jag Ă€r sĂ„ nöjd och mitt hjĂ€rta Ă€r sĂ„ lĂ€ttat! För nu kan jag bara se framĂ„t och pĂ„ vad jag kan och vill göra i framtiden och har redan signat upp mig för en distansutbildning som jag börjar pĂ„ i början av 2018! NĂ„got som jag insett kommer passa mig perfekt och nĂ„got jag vill vidarutveckla och hĂ„lla pĂ„ med i framtiden. 
 
Slutet av mitt 2017 har Àven att erbjuda en spontan London resa i nÀsta vecka dÀr jag Äker totally solo vilket jag tror mig behöva dÄ jag knappt varit ensam pÄ över ett Är (inte för jag kÀnner need av att vara sjÀlv utan Àlskar att ha sÀllskap) men för att jag tror att jag behöver vara sjÀlv lite och sedan Àr det ju hur kul som helst att Äka till London, har Àven kompisar att hÀlsa pÄ dÀr! Timade Àven in black friday!! LÀskigaste kommer nog bli att sova pÄ hostel, har aldrig gjort och jag Àr faktiskt lite rÀdd haha! Men det Àr hur mycket billigare som helst, fÄr skriva en review sedan om hur det var. :-)
Min enda motivering till att göra denna tatuering (som jag designat sjÀlv hehe) var för att pÄminna mig om att inte ta livet för seriöst. Kan ni gissa vad det betyder? 
Nu ska jag forsÀtta söka jobb, för jag behöver ju ÀndÄ en inkomst right?
PS tÀnkte börja blogga mer regelbundet nu!!
Puss <3 
AllmÀnt | foto, höst, livet, mind, positive | | En kommentar |
Upp