17.18

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Hello bloggen!
Av bilderna att dömma ser det ut som jag endast hängt på stranden vid flertal tillfällen men det stämmer inte helt, har ju faktiskt hunnit liite annat också. 
I fredags jobbade jag och efter det hade jag och Osksr planerat in en mysig aw i sumpan på Bergs. Eftersom vi dietade hade vi bestämt oss för endast ett glas rött vin men när vi kom dit och hade det så himla trevligt slutade det med några glas till och Oskars kompis kom även förbi en sväng också. 
Detta ledde till att vi till lördagen vaknade upp bakis som aldrig förr, ingen bra ide att köra rött vin plus diet kan jag lova... så vi blev kvar i sängen ett lååångt tag innan vi pallrade oss uop och efter en gofrukost tog bilen till mall of scandinavia. Väl där hade vi lite ärenden vi uträttade och for sedan hem och knappt någon timme efter vi kommit hem kom några kompisar över och vi grillade massa mat på vår elgrill innan vi ännu en gång tog bilen och åkte till en kompis dom just flyttat till uppsala med sin flickvän och hade inflyttningsfest. Där vart vi kvar ett bra tag innan vi for hem igen! Söndagen vaknades inte upp på samma sätt då jag bara druckit smirnoff på kvällen med ganska låg procent så vi tog vårt pick och pack och drog till stranden för att soooola!!! Sjukt mysigt och skön dag var det :-) 
Denna vecka har även den spenderats mycket i solen, i måndags åkte jag och Sara ut till Ekerö på blå lagunen och solade och hade picknick. Har även hunnit med lite jobb och idag vart det ännu en dag på stranden med Alicia och kom nyligen hem från att även gjort mina naglar. De vart helt okej :—) puss och kram
Allmänt | | Kommentera |

16.25

Helgen och lite till i bilder!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Hej kära bloggen. Denna helg har vi verkligen njuuuuutit av vädret som varit! Helt fantastiskt. Vi har varit på stranden, köpt en elgrill och invigt den på balkongen, haft grillkväll på klipporna i kristineberg med vänner, badat jaccuzzi, druckit massa kaffe och solat en massor också! Nu i måndags var vi även på bio i MoS som var huuur mysigt som helst. Har heller inte hunnit berätta att vi började med 5:2 dieten förra vecksn och nu är vi inne på de sista dagarna och det är riktigt tufft men resultat har det gett! Vi kör en snabb diet på två veckor men som är extremt sträng! Men skönt att det snart är avklarat och att vi kommer få äta i slla fall liiite mer kalorier snart. Puss 
Allmänt | | Kommentera |

21.19

Hej kära bloggen! Nu har du fått stått tom igen... men tänkte summera helgen som varit som jag brukar göra ibland.

Fredag:
I fredags var jag ledig så jag hjälpte min bror att sätta upp tapeter hemma hos honom och lite pyssel där och till kvällen åkte jag över till Oskars pappa där även Oskar va och vi grillade och drack vin. Sjukt mysigt avslut på veckan och vi sov även över där eftersom vi skulle på loppis i solvalla på lördagen och det ligger mycket närmre och vi skulle även låna hans bil så det blev smartast så! Lät även min bil stå där då jag upptäckt att min framdörr inte gick att låsa och jag fick ingen tid förens på måndag (idag) för att laga den... så bättre att bilen stod på en tomt :-)

Lördag:
(null)

(null)
På lördagen var det loppistime och vi var på solvalla vid nio men tog oss ca 40 minuter att ens komma in pga alla bilr som köade för en plats då man inte hade förbokat! Det var fuuuullt med folk men vi hade otur och hamnade på innevarvet av marknaden där inte alls liks mycket folk gick så vi sålde tyvärr inte för allt för mycket men vi tjänade lite ändå så det var värt det!!! 
(null)

(null)
På kvällen traskade jag hem till Anita och Kevin som numera bor nästan grannar med oss, endast tio minuters gång <333 fick en lägenhetstour och så försde vi på deras balkong innan vi tog oss in till staden för lite dans. En bättre kväll!!

Söndag:
(null)
Igår, söndag stod väckarklockan på 9 och jag och Oskar åkte iväg till solvalla för att endast kolla på loppisen och inte sälja denna gång! Sjukt mycket prylar att kolla på och jag köpte tre jackor och en spikmatta och hela kalaset gick endast på 130:-!!! Oskar hade en kompis som skulle komma hem till oss vid ett så vi hade inte jätte mycket tid på loppisen så efter  många varv runt loppisen åkte vi hem och lagade mat och socialiserade mig lite innan mamma och min bror hämtade upp mig och vi kollade på golv till min brors lägenhet. Ganska tråkig syssla ändå haha men kul att hjälpa till! 
Till eftermiddagen var jsg helt slut och somnade i soffan här hemma och lite senare runt middag insåg jg och Oskar att vi inte orkade laga mat så vi åkte och köpte pizza och satte oss ute i naturen på en helt random plats då vi inte kan så mycket här runt i området men det var sååååå mysigt och vi åkte massa linbana i en park <3333 typ bästa söndagen på länge!!!
(null)
Tog denna fina bild idag när jag var ute på prommis. Tyckte den var värd att dela med sig sv <333 puss
Allmänt | | Kommentera |
Upp