09.54

Hej kära bloggen!! Måndag och valborg idag och jag tänkte berätta lite om min vecka och helg för den som är intresserad! :-) 
Förra veckan jobbade jag mestadels av tiden och började även träna igen då jag hade ett uppbrott där ett tag. Skönt att komma igång och om jag inte orkar gå till gymmet går jag ut på en promenad istället, sjukt skönt med frisk luft!! I fredags efter jobbet åkte jag över till min brors nya lägenhet för att kika på den då han precis fått nyckeln! Sjukt kul och med stor renoveringspotential så det ska även jag hjälpa till med. Har bäästa idéen till köket!! 
I lördags var jag och Oskar i solna hallen på loppis, köpte faktiskt en klocka och det var det enda. Till kvällen åkte jag över till min bror och hjälpte han dra ned tapet vilket var hemskt... vi köpte även sushi till middag, tips är crispy california från sushi yama <333 
Igår, söndag hängde jag med min bror och mamma mestadels av dagen och vi fortsatte med tapeten och satte även upp renoveringstapet och vi var en sväng till jakobsberg centrum och handlade lite på myrorna och jag fixade även armbandet och batteriet på min nya klocka!!! 
Vi hörs puss
(null)

(null)

Allmänt | | Kommentera |

15.30

 
Hello! Känns som flera år sedan jag delade med mig av mina favvislåtar. Det blev ganska många, dessa har varit mina faves nu eller för ett tag sedan men alla är mycket braa. <33 Värt att lyssna! 
Allmänt | | Kommentera |

12.20

Hello bloggen! Har as usual varit dålig på att uppdatera här men har ej haft tid eller ork! Livet är ganska tufft nu även fast jag inte gör saker jag är obekväm med utan allt känns bara lite sisådär. Men går på utredning hos terapeut just nu eller vad man ska kalla det och lär väl mig nytt om mig själv varje gång och det känns ganska tufft och deppigt eftersom jag får många svar och "aha" moments men jag hoppas allt löser sig i framtiden. :-) 

Helgen i alla fall har varit super mysigt. Ska illustrera detta i bilder
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Mycket skönt väder och vi har bland annat ätit lunch på balkongen och druckit rose där med! Samt fyllt blomlådorna med blommor och ätit middag ute med mamma, satt på sommardäck och varit ute på bar med vänner och ätit middag i mos. Riktig myshelg och denna vecka har börjat med jobb! 
Puss och kram 
Allmänt | | En kommentar |
Upp