12.36

God eftermiddag! :-)
Var uppe vid 08.30 imorse när Oskar skulle till jobbet och strax efter han åkt, så åkte jag och handlade en sväng. Har inte haft så mycket mat att använda till luncher då jag alltid börjar runt 15 på eftermiddagen så det var dags för lite påfyllnad! så när jag sedan kom hem började jag göra en vegansk gröt till frukost. Tänkte dela med mig av receptet för det var MVG i smak och mättnad också!
 
DU BEHÖVER: (2 PORTIONER)
- 1 äpple
- 5 dl mandeldryck
- 2 dl havregryn (jag använde fiberhavregryn)
- 1 krm salt / släng i lite på känn
- Valfri mängd av tillbehör, jag hade hallon men använd dina favoritbär!!! <3333
Du börjar med att skära äpplena i tunna skivor

Sedan blandar du i mandeldrycken och äppelskivorna i en kastrull och kokar upp det
 
Nu rör du i havregrynen och ev. salt och låter detta koka upp igen.
Sedan sänker du värmen och låter gröten sjuda i 3 min eller medan du diskar gårdagens tallrikar ;-) Nu ska gröten ha tjocknat annars låt sjuda lite till..
 
Nu är det faktiskt bara att garnera gröten och slänga på dina favorit toppings till gröt! Även lite mandelmjölk på är gott. Ska testa ha i lite kanel nästa gång faktiskt. ENJOY! 
PUSS!
Allmänt | | Kommentera |

13.25

Goddag!!

Idag fyller min älskling år så firade han imorse med presenter och gos och när han hade lämnat för jobbet åkte jag till elgiganten för att köpa ny kyl och kylskåp för våran var tråkigt nog trasigt när vi flyttade in, hur sugigt?? Men där hade de inga med kort leveranstid så slutade ändå med att jag beställde en online på tretti.se var billigare med leverans där med :-)) i eftermiddag är det jobb som gäller och innan dess ska jag bara städa lite häe hemma och ikväll blir det sushimiddag as my boo wanted! Puss

Allmänt | | Kommentera |

09.56

Godmorgon! 

Fick mina naglar gjorda på jobbet igår, har ej haft naglar på ett tag nu och nu gjorde ma darling dessa naglar och är så nöjd. Men de första jag gjorde var ju att förstöra tumnageln när jsg tände ett ljus nu imorse och brände tippen haha..
I lördags var jag ledig så oskar och jag åkte in till odenplan och brunchade på greasy spoon. Har sagt att jag ska ta dit honom länge nu och eftersom vi var kattvakter i förra veckan belönade vi oss med brunch för pengarna vi fick så thanks moster! På kvällen var vi på the public och åt middag med mina parents för att fira min mamma som fyllde år i veckan, grattisgrattis! 

Puss och kram på er

Allmänt | | 3 kommentarer |
Upp