17.30

För några veckor sedan nu (redan :() tog jag och Alicia bilen ned till Göteborg där vår minisemester började. Vi fick låna min kusins lägenhet hon har där som låg i perfekt anslutning till centrum med tvärbanan. 
Har för mig att vi var i Göteborg två dagar och här kommer lite pics.
Samma kväll vi kom var vi på the Barn och kollade på en fotbollsmatch som vi inte ens visste om var, men det var sjukt trevlig stämning där. 
Dagen efter var vi och upptäckte hela Göteborg. Tog dock inte så lång tid hehe. Men vi var på de flesta ställena i Göteborg och åt frukost/lunch på Jos, där vi åt pokebowls som var suuupergoda. Sedan var vi på palmhuset och lite sådant trevligt. Till kvällen stannade vi bara hemma och åt ost och kex och spelade kort. Dagen efter åkte vi tidigt på morgonen mot Smögen som tog två timmar och vi stannade även på Hunnebostrand som ligger precis bredvid kungshamn. Sedan hamnade vi på vårt keffa vandrarhem precis innan smögenbron över. Men det gick ändå bra, man vanjde sig med den låga standarden haha! 
En av kvällarna i Smögen förade vi på klipporna (som förra gången vi var där) vilket är super mysigt! Och sedan drog vi mot bryggan där vi var inne på en bar och träffade några trevliga norskar som vi spenderade resterande av kvällen med och hängde lite på deras båt precis utanför baren hehe. Men de var inte jätte kul på båten så sedan gick vi av men då var klockan nästan tre och baren stängde så vi drog hem och hade sådan tur att en securitas bil stannade och frågade om vi ville ha skjuts hem då vi annars behövt gå hihi!
Dagen efter åkte vi till ön Hållö som ligger precis utanför smögen med båt, tog ungefär tio min. Och WOW vad fint det var där! Helt turkost och klart vatten och sten överallt ögat såg. Det rekommenderar jag verkligen om ni ska till smögen! Under vår vistelse hade vi så hiiimla tur med vädret också, det var sol och värme alla dagarna vi var där. Saknar det redan! Förhoppningsvis kan detta ställe bli en tradition för oss, värt att åka tillbaka alla dagar. Men Oskar vill även dit så vi funtar på att åka dit nästa år faktiskt! Man kan nog inte vara där för mycket. Puss<3
Allmänt | | Kommentera |

17.11

Tänkte visa lite bilder från lately, och sedan tar jag bilderna från Smögen när jag och Alicia var där för sig. Hope u like <3
Dagen vi förlorade mot England i matchen var vi på en brittisk bar med massa britter, så ännu sorgligare att förlora haha
Vi var och firade Oskars mormor på styrelsen inne i stan någonstans. Super nice food! 
Vi firade Anitas bday och inflyttningsfest på samma gång! Super cozy. 
Jag och Minna var på spritmuseumet och avslutade med en kaffe någonstans på djurgården! 
Hängt hos Alicia i solna med frukost och massor med kaffe! Alltid lika mysigt
AGGE gjorde sin första ttattoo!!!!! WOOP
Vi hade super mysig tacokväll hos min mamma och pappa när vi var kattvakt där. 
Typ det enda jag och Oskar gjort i denna värmebölja är att vara på stranden hihi och solat
På våran två års dag picknickade vi först på stranden och lite senare åkte vi in till kristineberg och spelade minigolf, efter det grillade vi på våran baksida hos min mamma och pappa då vi fortfarande var kattvakt. Mysigaste två åren med bebben <3
Detta är vår awesome grillning
Vi träffade Josefin från gymnasiet som flyttat till en annan stad så det var ett kärt återseende! Här på slakthuset
SLIIRIGT af i lördags när vi firandes Ellies bday på slakthuset. Träffade gamla klasskompisar och allt möjligt. 
 
Nästa inlägg blir som sagt om SMÖGEN! Måste ju lägga upp bilder från det, så fint där ju. KRAMIS
Allmänt | | Kommentera |

16.55

Hejhej bloggen! Länge sedan vi hördes av men idag har jag tid över och tänkte skriva ett inlägg om vår husvagnssemester vi kom hem ifrån i lördags. Vi började vår semester i Karlstad. 
Vi låg på campingen som kallades för Bomstadbaden. Låg precis nere vid en fin strand med långgrunt vatten och super varmt i vattnet också! Första dagarna var dock lite mulna och kanske skön temperatur. Vi spenderade en av dagarna att upptäcka Karlstad. Staden var helt okej, vi var på ett konstmuseum och åt på en god italiensk restaurang där vi delade på en veggie pizza och en tryffelpasta ofc. Under vistelsen i Karlstad fick vi även problem med husvagnen, det vart något elfel i vagnen så vi levde resten av resan utan ström. Som tur var kudne vi använda kylskåpet men inget annat fungerade. Sånt som händer! Men jag tyckte bara det gjorde allt mysigare för när det började mörkna tände vi ljus och använde ficklampor, hur mysigt är inte det? Annars tog vi det bara lugnt, tog lite kvällsdopp och solade under de finare dagarna. 
Vårt nästa stopp var Lidköping.
På tisdagen hamnade vi i Lidköping och påvägen dit stannade vi i kristinehamn och kollade två second hand affärer och senare under dagen var vi framme på campingen, kronocamping. Det var ett femstjärnigt ställe som var huuur stort som helst. Jätte mysigt och fint! Där hade vi även stranden super nära! Stranden där var riktigt skum dock, det var så långgrunt att man gick nästan en km ut i vattnet och det var fortfarande inte ens vatten upp till midjan.. Men svalkande vatten var det for sure för det började bli riktigt varmt när vi kom till Lidköping. Första dagen spenderade vi i staden för utforskning. Vi fick bättre feeling av Lidköping än Karlstad. Det var en liten stad med söta gamla trähus och mysiga små affärer att gå in i. Vi åt lunch inne i staden och till vår förvåning (för vana) fanns det knappt någon vegetariskt mat vilket var lite tråkigt så fick liksom äta pizza. (inte för att det inte är gott men fanns inga alternativ) Vi fastnade även inne på en tatueringsstudio ett braa tag för ägaren var så himla trevlig och over all var hela Lidköping super mysigt och trevligt. Vi kunde även gå in till centrum på bara 15 minuter och på tillbaka vägen tog vi ett minitåg som åkte enda in till campingen. Riktigt turistigt! På torsdagen kom våran kompis Egil och vi åkte till Skara sommarland som endast låg en halvtimme bort. Chockade vart vi när vi såg alla människor som befann sig på vattenlandet hehe .... Köerna var gigantiska så på vattenlandet åkte vi endast en attraktion men på andra delen av sommarlandet var det inte lika mycket köer så vi åkte lite berg och dalbanor och flumerider ofc! Love it!! Dagen efter drog vi även till Läcköslott som är ett gamalt slott med massa historia. Vi gick även på en rundtur där för Oskar så gärna ville. Lite segt men ack så coolt slott med MASSA prååååål. 
På lördagen åkte vi deppigt nog hem och påvägen stannade vi i Örebro, på vingåker outlet då jag aldrig varit där och ville se what the fuss is about. Det var dock bara helt okej, inte riktigt de märken jag tycker om mest men kul att ha varit där när vi ändå åkte förbi! 
KRAMIS 
Allmänt | | Kommentera |
Upp