15.45

Good eftermiddag bloggen!
Imorse vaknade jag upp super trött och jag låg faktiskt kvar i sängen till strax innan nio för jag var omotiverad. Gjorde mig lite frukost och blev redan då piggare och tog mig en sväng till gymmet och pang så vart jag igång!!! Gick mycket bättre på gymmet idag än igår så kändes extremt bra och körde på lite extra. Förutom att vägen till gymmet och hem var hemsk för dessa minusgrader fungerar inte riktigt för mig, vet ej varför jag är kvar i Sverige????? Men jag hoppas på bättre tider nu till våren om den kommer någon gång? Börjar bli lite otålig. 
Kom i alla fall hem och tog en snabb dusch och kokade lite ägg som jag åt och begav mig sedan av till barkarby där jag träffade Anita på espresso house. Tog en cappucino med soyamjölk (havremjölken var slut snyft) och en dadelboll och det fungerade väldigt bra tillsammans. Var mysigt att ta en fika och härligt att solen lyste utanför! Vi tog även en snabb sväng till plantagen där jag köpte en påsklilja! Det känns väl ändå vårigt om något???
Här är my pride and joy!! Härligt när solen lyser så fint på köksbordet också. 
Tänkte ta och plugga någon timme nu och senare ikväll ska jag och Oskar åka och handla! Hur kul är de inte att handla?? 
 
Puss & kram
Allmänt | | Kommentera |

12.22

God förmiddag bloggen!!! Titta på min goda macka jag gjorde när jag kom hem från gymmet. Det gick faktiskt extremt trögt på gymmet idag och kände att jag inte hade någon energi alls till något men har känt mig lättirriterad både igår och idag så har kanske med det att göra. Man kan ju faktiskt till och med skymta min "sugarfree powerking" i hörnet av bilden hehe. 
 
Igår jobbade jag hela dagen och sedan var jag hemma hos mor och far min och åt middag för att sedan plocka upp Oskar från jobbet och åka hem där jag lagade lite middag till honom med. Har ett extremt kontrollbehov i köket och allt ska vara som jag vill ha det och se snyggt ut så på senaste tiden har det blivit jag som lagar all mat dock med glädje för börjar tycka matlagning är riktigt kul. (Oskar tar disken oftast så det är ju ändå najs?)
Idag har jag som sagt varit på gymmet och meningen var väl att jag skulle plugga lite nu men på grund av mitt humör vet jag inte om det vore så smart då jag känner att jag kommer bli mer irriterad hehe eller är det bara en bortförklaring...?? Är extremt tankespridd idag och vill skapa något nytt!!!! Typ som förra veckan när jag fick ett sådant moment smsade jag Oskar och sa att vi måste göra något extremt.. Ville börja extremsporta men googlade lite och insåg att jag är rädd för det mesta men kom fram till att vi ska börja skatea i vår så vi får se om det händer! Vore sjukt kul. 
 
Vi hörs senare puss
Allmänt | | Kommentera |

20.26

Min senaste skärmdump i telefonen:

Ett recept på en "vegan chocolate coconut cookies" som endast har fyra inredienser och verkar fantastisk!! 

Mitt senaste klädköp:

 Hmm! Måste vara en baby blå blus som är super sweet

Min senaste lyssnade podcast:

Jag lyssnar ej podcast och senaste måste nog vara nära zara och noel poddade 

Mitt senaste skickade sms:

Mitt senaste sms var tyvärr mycket tråkigt. Skrev "Komsi (med mass emojis)" till Oskar när jag stod utanför hans jobb för att hämta upp han

Mitt senaste inkommande messengermeddelande:

Det var Oskar som svarade "Kommer (emoji) hur kul? haha

Min senaste taggade bild på facebook:

Det måste varit lääääänge sedan så svårt att svara på. 

Mitt senaste skickade mail:

Jag skickar så sällan mail men det måste varit till min lärare på min utbildning när jag frågade om en uppgift! 

Min senaste bild tagen på mig:

 På mig och allie när vi var ute i helgen

Min senaste tv-serieobsession:

Är inte värsta tvserie tittaren men senaste jag såg klart på var riverdale. 


Min senaste använda emoji:

Mina senaste är pussmunnen och det röda hjärtat vilket är de jag dessutom använder mest!

Min senaste anteckning i telefonen:

Har en anteckning på när jag skulle göra peanutbutter cups och skulle handla vilket lyder "jordnötssmör och choklad havssalt" 

Mitt senaste dyra köp:

Det måste varit länge sen men antagligen något till lägenheten så som lite möbler i köket. 

 

Min senaste lästa tidning:

Premunerar på ELLE och veckorevyn och fick faktiskt veckorevyn i posten idag men har ej hunnit läsa den ännu utan skrollade igenom ELLE i helgen faktiskt

Min senaste sedda film på bio:

Jag och Oskar såg coco för några veckor sedan! Sjuukt mysig och bra film som lätt är sevärd. 

 

Allmänt | | Kommentera |
Upp