21.19

Hej kära bloggen! Nu har du fått stått tom igen... men tänkte summera helgen som varit som jag brukar göra ibland.

Fredag:
I fredags var jag ledig så jag hjälpte min bror att sätta upp tapeter hemma hos honom och lite pyssel där och till kvällen åkte jag över till Oskars pappa där även Oskar va och vi grillade och drack vin. Sjukt mysigt avslut på veckan och vi sov även över där eftersom vi skulle på loppis i solvalla på lördagen och det ligger mycket närmre och vi skulle även låna hans bil så det blev smartast så! Lät även min bil stå där då jag upptäckt att min framdörr inte gick att låsa och jag fick ingen tid förens på måndag (idag) för att laga den... så bättre att bilen stod på en tomt :-)

Lördag:
(null)

(null)
På lördagen var det loppistime och vi var på solvalla vid nio men tog oss ca 40 minuter att ens komma in pga alla bilr som köade för en plats då man inte hade förbokat! Det var fuuuullt med folk men vi hade otur och hamnade på innevarvet av marknaden där inte alls liks mycket folk gick så vi sålde tyvärr inte för allt för mycket men vi tjänade lite ändå så det var värt det!!! 
(null)

(null)
På kvällen traskade jag hem till Anita och Kevin som numera bor nästan grannar med oss, endast tio minuters gång <333 fick en lägenhetstour och så försde vi på deras balkong innan vi tog oss in till staden för lite dans. En bättre kväll!!

Söndag:
(null)
Igår, söndag stod väckarklockan på 9 och jag och Oskar åkte iväg till solvalla för att endast kolla på loppisen och inte sälja denna gång! Sjukt mycket prylar att kolla på och jag köpte tre jackor och en spikmatta och hela kalaset gick endast på 130:-!!! Oskar hade en kompis som skulle komma hem till oss vid ett så vi hade inte jätte mycket tid på loppisen så efter  många varv runt loppisen åkte vi hem och lagade mat och socialiserade mig lite innan mamma och min bror hämtade upp mig och vi kollade på golv till min brors lägenhet. Ganska tråkig syssla ändå haha men kul att hjälpa till! 
Till eftermiddagen var jsg helt slut och somnade i soffan här hemma och lite senare runt middag insåg jg och Oskar att vi inte orkade laga mat så vi åkte och köpte pizza och satte oss ute i naturen på en helt random plats då vi inte kan så mycket här runt i området men det var sååååå mysigt och vi åkte massa linbana i en park <3333 typ bästa söndagen på länge!!!
(null)
Tog denna fina bild idag när jag var ute på prommis. Tyckte den var värd att dela med sig sv <333 puss
Allmänt | |
Upp