11.52

(null)

(null)
Hello bloggen! Jag blir så dålig på att blogga när jag jobbar och det blir helg för det finns så mycket annat att göra och såå lite tid! Men jsg tänkte berätta lite kort om helgen.
I fredags kom Alicia över på middag och vi gjorde en jätte god quorngryta med bönor och massa gott i och sedan joinade Oskar också och vi kollade på finalen av talang och blev mycket besvikna över vem som vann. 
På lördagen blev det en tidig morgon då vi hade bokat in oss på loppis på stinsen. Denna gång var det inte alls lika mycket folk och försäljningen gick segt men vi sålde för 600:- så vi gick ändå med vinst. Jag köpte även ett par koftor/jackor från en annan som stod rakt över oss för kaaaappriser!! 
På kvällen begav vi oss in mot staden för att äta middag på Austin food works som är en amerikansk restaurang med lite inslag av mexikansk. Det var TOO DIE FOR! Rekommenderar verkligen er att gå dit :-) sedan gick vi vidare till en bar och tog sen sista tåget hem. 
Igår tog vi en rejäl sovmorgon och vid ca 14 kom Oskars mamma med massa lunch från ruccola, både pizza och halloumisallad och åt lunch med oss! Bästa starten på en söndag när man är sådär liiite bakis. Hon stannade kvar ett tag och lekte med vår lilla Earl och sedan tog vi en prommis i solen. 
Idag har jsg lyxen att vara ledig så har precis kommit hem från gymmet och ska pyssla lite här hemma och sedan får vi se vad jag hittar på! Kommer sedan jobba varje dag i två veckor nu #ångestdeluxe så kommer inte ha tid för mycket. MEN! På fredag ska Oskar och jag på bästa Rejjie Snow så har något att se fram emot och ska även ut med Alicia på lördag! 

Hoppas ni haft en mysig helg<333 
Allmänt | |
Upp