17.30

För några veckor sedan nu (redan :() tog jag och Alicia bilen ned till Göteborg där vår minisemester började. Vi fick låna min kusins lägenhet hon har där som låg i perfekt anslutning till centrum med tvärbanan. 
Har för mig att vi var i Göteborg två dagar och här kommer lite pics.
Samma kväll vi kom var vi på the Barn och kollade på en fotbollsmatch som vi inte ens visste om var, men det var sjukt trevlig stämning där. 
Dagen efter var vi och upptäckte hela Göteborg. Tog dock inte så lång tid hehe. Men vi var på de flesta ställena i Göteborg och åt frukost/lunch på Jos, där vi åt pokebowls som var suuupergoda. Sedan var vi på palmhuset och lite sådant trevligt. Till kvällen stannade vi bara hemma och åt ost och kex och spelade kort. Dagen efter åkte vi tidigt på morgonen mot Smögen som tog två timmar och vi stannade även på Hunnebostrand som ligger precis bredvid kungshamn. Sedan hamnade vi på vårt keffa vandrarhem precis innan smögenbron över. Men det gick ändå bra, man vanjde sig med den låga standarden haha! 
En av kvällarna i Smögen förade vi på klipporna (som förra gången vi var där) vilket är super mysigt! Och sedan drog vi mot bryggan där vi var inne på en bar och träffade några trevliga norskar som vi spenderade resterande av kvällen med och hängde lite på deras båt precis utanför baren hehe. Men de var inte jätte kul på båten så sedan gick vi av men då var klockan nästan tre och baren stängde så vi drog hem och hade sådan tur att en securitas bil stannade och frågade om vi ville ha skjuts hem då vi annars behövt gå hihi!
Dagen efter åkte vi till ön Hållö som ligger precis utanför smögen med båt, tog ungefär tio min. Och WOW vad fint det var där! Helt turkost och klart vatten och sten överallt ögat såg. Det rekommenderar jag verkligen om ni ska till smögen! Under vår vistelse hade vi så hiiimla tur med vädret också, det var sol och värme alla dagarna vi var där. Saknar det redan! Förhoppningsvis kan detta ställe bli en tradition för oss, värt att åka tillbaka alla dagar. Men Oskar vill även dit så vi funtar på att åka dit nästa år faktiskt! Man kan nog inte vara där för mycket. Puss<3
Allmänt | | Kommentera |
Upp