09.54

Hej kära bloggen!! Måndag och valborg idag och jag tänkte berätta lite om min vecka och helg för den som är intresserad! :-) 
Förra veckan jobbade jag mestadels av tiden och började även träna igen då jag hade ett uppbrott där ett tag. Skönt att komma igång och om jag inte orkar gå till gymmet går jag ut på en promenad istället, sjukt skönt med frisk luft!! I fredags efter jobbet åkte jag över till min brors nya lägenhet för att kika på den då han precis fått nyckeln! Sjukt kul och med stor renoveringspotential så det ska även jag hjälpa till med. Har bäästa idéen till köket!! 
I lördags var jag och Oskar i solna hallen på loppis, köpte faktiskt en klocka och det var det enda. Till kvällen åkte jag över till min bror och hjälpte han dra ned tapet vilket var hemskt... vi köpte även sushi till middag, tips är crispy california från sushi yama <333 
Igår, söndag hängde jag med min bror och mamma mestadels av dagen och vi fortsatte med tapeten och satte även upp renoveringstapet och vi var en sväng till jakobsberg centrum och handlade lite på myrorna och jag fixade även armbandet och batteriet på min nya klocka!!! 
Vi hörs puss
(null)

(null)

Allmänt | | Kommentera |
Upp